Over Petra

Petra Brouwer
Petra Brouwer

Petra Brouwer (52) is een geboren en getogen Groninger. Een creatief denker, die vraagstukken altijd net even anders weet te benaderen, om zo een helder beeld te krijgen van wat werkelijk ‘het probleem’ is. Waardoor ze gemakkelijker een passende oplossing kan bieden.
Altijd geïnteresseerd geweest in het spirituele maar dan wel nuchter met beide benen op de grond en onderzoekend. Ze kan zich daarom ook vinden in de woorden van de Boeddha: “geloof niet alles op gezag van uw leraren of voorgangers” Naast het Boeddhisme verdiept ze zich in de Kabbalah leer.

Helende handen
Rond haar veertigste jaar werd haar verteld dat ze, net als haar vader, helende handen heeft. Een kostbaar geschenk met veel verantwoording is haar ervaring. Daarom is Petra verder gaan onderzoeken hoe ze deze healing gave het beste kan toepassen. In 2009 heeft ze de cursus Jikiden Reiki (Shoden) en in 2010 Jikiden Reiki (Okuden) gevolgd. Deze zuivere vorm van healing past ze nog steeds graag toe.
Om ook een andere vorm van healing te ondervinden heeft ze in 2010 en 2011 de seminars van Eric Pearl gevolgd voor The Reconnection.
Beide vormen kunnen worden toegepast in haar praktijk.

Trainer-Coach
Naast haar healing praktijk is Petra ook opgeleid als trainer, ze geeft graag trainingen op het gebied van jezelf presenteren met meer zelfvertrouwen en verkooptrainingen maar ook geeft ze met veel passie meditatie workshops. In de overtuiging dat healing vooral ook betekend dat het een aanzet geeft om aan jezelf te werken en daar kan mediteren zeker bij helpen.